Belépés

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi

Legfrissebb regisztrációk:

Remete ferenczig ftomi26 mazol92 lacka81
Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

Téma: segítség kérés

segítség kérés 9 hónapja 2 hete #9969

• Guminyúl
  • Guminyúl profilkép
  • TÁVOL
  • Administrator
  • Köszönetek: 254
szabol beküldte:
Köszönöm a választ, valóban van egy hibám amit jelez a motordiagnosztika lámpa,kb 1 év nyolc hónapja erről írtam már korábban és kértem segítséget tanácsot. Négy helyen próbálkoztam kiolvasni a hibát volt ebbe hivatalos Lada szervit és hozzáértő szerviz motordiagnosztika én is próbálkoztam itthon és utoljára a négy éves műszaki vizsgán próbálkoztak de senkinek nem sikerült még kapcsolatba sem tudtak lépni a Lada egységgel. Feladtam az autó látszólag jól működött majd előjön a hiba valami hallható látható érzékelhető jelenséggel lehet, hogy most ez történik. Kicsi esélyt látok rá, hogy ebből az autóból ki tudjuk olvasni a hibát, Ma pontosabban megfigyelten az indítást hidegen a motor első indításra jól beindul és egy nagy gázpedál nyomásra rendben működik tovább kb. 1100 -as fordulaton kicsi melegedés után visszaáll az alapjárat 900-as fordulatra.

Ha az immo kivan kötve és le van huzva a csatlakozó nem tudjátok olvasni.
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

segítség kérés 9 hónapja 2 hete #9970

• szabol
  • szabol profilkép
  • TÁVOL
  • felhasználó
Köszönöm a választ. Itt már lehet valamit keresgélni mert ennek az autónak az immobilaizere sohasem működött akkor sem amikor kihoztam a LADA boltból még hozzászólni sem tudtak miért, nekem meg sem akkor és most nincs rá szükségem. Holt találom meg az immo-t ebben az új 2017-es gyártású autóban?

segítség kérés 9 hónapja 2 hete #9971

• Guminyúl
  • Guminyúl profilkép
  • TÁVOL
  • Administrator
egy fekete doboz van a bal oldalon a kárpit alatt,a obd csatlakozóval egyvonalban

segítség kérés 1 hónapja 5 napja #9973

• Pillár
  • Pillár profilkép
  • TÁVOL
  • felhasználó
Halihó!
Ha lehúzom a jeladókat (hőmér. a vízcső, légtömeg a szűrőház, fojtószelep, főtengely) mind-mind észrevehető mert leáll vagy felpörög a motor. Az lenne a kérdésem, hogy a vezérműtengely jeladónak is így kellen e reagálnia? Mert ha azt lehúzom semmi sem történik jár tovább mintha mi sem történt volna?

segítség kérés 1 hónapja 3 napja #9974

• Guminyúl
  • Guminyúl profilkép
  • TÁVOL
  • Administrator
nem,ha azt lehúzod csak hibakódot dob be.de mi az oka,hogy lehúzod?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pillár

segítség kérés 1 hónapja 2 napja #9975

• Pillár
  • Pillár profilkép
  • TÁVOL
  • felhasználó
Van egy kis ingadozás az alapjáratban, az imo sztem ki van iktatva mert akárhogy indul és nem igazán lehet olvasni a kompit. Csak ellenőrzés képen gondoltam mert a többi jeladó megmutatja működik e ha lehúzom azt hittem ez is. Egyébként szépen jár, de időnként ráemel picit a fordulatra. Indításkor meg gyújtás megvárom még a szivatyú feltölt indítás és beindul,de csak dadog és gázadás nélkül le is áll. Gyújtás le újra fel szivattyúzás indítózás után pöcre indul és ahogy kell emelt fordulaton jár is még be nem melegszik. Aztán szépen beáll a fordulat csak az indítás furi meg a néha ráemel az alapjáratra.

segítség kérés 3 hete 5 órája #9976

• Pillár
  • Pillár profilkép
  • TÁVOL
  • felhasználó
Saját magamnak válaszolok, de csak azért mert másnak is jól jöhet az infó.
Az alapjárat ingadozás és az indítási gondok is megszűntek miután lecseréltem a fojtószelep helyzetjeladót. Már megint az olcsó lett a drága, mert egy névtelen utángyártottal nem akart menni rángatott ha visszavettem a gázt stb., de gyári Lada az bevált. Igaz közben az aksim is zárlatos lett és cseréltem egy erősebbre, de nem tudom annak lehet e köze az egészhez. Az azt produkálta, hogy nem csinált semmit indításkor, még a visszajelzők is elaludtak mint kontakthibánál.
Moderátorok: duck

Apróhírdetéseinkből

Gumi-felni - kínál | Niva597
noimage
Felni (2099)
Gumi-felni - kínál | NN83
Enkei off-road alufelni gumival
Enkei off-road alufelni g... (4278)
Szerelés - kínál | Guminyúl
terepváltó 2x4-4x4 átalakítás
terepváltó 2x4-4x4 átalak... (13175)

Fórum üzenetek

• segítség kérés
    • Saját magamnak válaszolok, de csak azért mert másnak is jól jöhet az infó. Az alapjárat ingadozás és az indítási gondok is megszűntek...
    • Készítő Pillár
    • 3 hete 5 órája
    • segítség kérés
    • Van egy kis ingadozás az alapjáratban, az imo sztem ki van iktatva mert akárhogy indul és nem igazán lehet olvasni a kompit. Csak ellenőrzés...
    • Készítő Pillár
    • 1 hónapja 2 napja
    • Horgász szekció !
    • Hú, látom elé régiek az utolsó hozzászólások. :( Pedig mint minden évben az idén is közeleg a tavasz és vele az igazi szép pecaidők. ;)...
    • Készítő Pillár
    • 1 hónapja 6 napja

Letöltések

- Niva szerelési kézikönyv (Sárga, magyar nyelvű) (16,7 MB)

- Niva 1700 szerelési kézikönyv (angol nyelvü)
- Első rész (4,1 MB)
- Második rész (5,1 MB)
- Harmadik rész (4,7 MB)

- Saját kezűleg autosoknak LADA szerelési kézikönyv (21,2 MB)
- 2121 Alkatrészkatalógus - Duck-tól (17,8 MB)

Szerelési illusztrációk (nagyméretü képek)

- Letöltés egyben zip formátumban (6.8 MB)
- Megtekintés